Desire apuna

Palvelut

Kattavat palvelut näyteikkunoiden ja esillepanojen suunnittelusta aina yritysten toimitilojen visuaalisen ilmeen suunnitteluun ja toteutukseen

Ota yhteyttä

Suunnittelutoimisto Desire palvelee pääsääntöisesti Uudellamaalla, mutta on aina valmis myös palvelemaan yrityksiä ympäri Suomea. Uskaltakaa siis ottaa yhteyttä, olitte sitten mistä päin tahansa, niin katsotaan, miten pystymme järjestämään projektin suunnittelun sekä toteutuksen ja lasketaan tarjous tarvittavalle palvelulle. Alta löydät lisätietoja Desiren palveluista.

1. Toimitilojen kokonaisvaltainen suunnittelu

Desiren kautta saat käytännölliset ja viihtyisät tilat niin henkilökunnalle kuin yrityksen asiakkaille ja vieraille. Samalla voidaan vahvistaa yrityksen liikeidean ja imagon näkyvyyttä toimitiloissa visuaalisin keinoin.

Pitää sisällään mm:

 • Toimitilan väri- ja materiaalisuunnitelma esim. lattiat, seinät, katot jne.
 • Irto- ja kiintokalusteiden suunnittelu esim. valmiit tai mittatilauskalusteet, keittiökalusteet jne. sekä sisustustuotteiden valinnat
 • Pohjapiirustukset ja muut tarvittavat piirustukset sekä tarvittaessa rakennustapaselostus toteuttamista varten

2. Elämyksellisen myymälän suunnittelu

Desire auttaa luomaan myymälän, joka tarjoaa yrityksen asiakkaiden aisteille (näkö, kuulo, haju, maku, tunto) ”karkkia”. Tavoite on saada asiakkaiden ostohalut heräämään.

Pitää sisällään mm:

 • Myymälän toiminnallisuuden suunnittelu esim. asiakaskierto, tila- ja kalusteratkaisut, opasteet, hintaviestintä, henkilökunnan tyyli jne.
 • Väri-, valaistus, materiaali-, tuoksu- ja äänisuunnitelma
 • Irto- ja kiintokalusteiden suunnittelu
 • Tuotteiden esillepanot
 • Pohjapiirustukset ja muut tarvittavat piirustukset sekä toimintaohjeet
 • Yrityksen kotisivujen ja kivijalkamyymälöiden visuaalisen ilmeen yhtenäistäminen

3. Näyteikkunoiden suunnittelu ja toteutus:

Näyteikkuna on tärkeä mainospaikka, jonka tavoite on herättää ohikulkijan kiinnostus. Se on oiva paikka viestittää yrityksen liikeideaa ja ylläpitää yrityksen imagoa.

Pitää sisällään mm:

 • Tuote- ja/tai palvelukampanjan suunnittelu ja toteutus näyteikkunaan.
 • Näyteikkunan vaihtuvan esillepanon suunnittelu ja toteutus määräaikaisella tai toistaiseksi voimassa olevalla sopimuksella tarpeen mukaan esim. sesonkituotteille.
 • Yrityksen liikeideaa ja imagoa vahvistava näyteikkuna kertaluontoisesti toteutettuna.

4. Visuaalisten esillepanojen suunnittelu ja toteutus:

Desire auttaa toteuttamaan selkeitä ja houkuttelevia esillepanoja, joiden tarkoitus on auttaa tuotetta myymään itse itsensä. Asiakkaana voi olla minkä tahansa alan myymälä, joka tarvitsee apua tuotepaikkojen suunnittelussa.

Pitää sisällään mm:

 • Myymäläkalusteen suunnittelu tuotteen esillepanoa varten
 • Esillepanojen suunnittelu tai suunnittelu + toteutus myyntipöydille, hyllyille, seinäesillepanoille jne.
 • Esillepanojen sijainnit myymälässä asiakaskierto huomioon ottaen
 • Piirustukset ja toimintaohjeet esillepanojen toteuttamista varten

5. Avaimet käteen- palvelu

Avaimet käteen palvelun tarkoitus on vapauttaa yrittäjän aika minkä tahansa edellä mainitun palvelun suunnittelusta ja toteutuksesta. Desire hoitaa projektin alusta loppuun avaimet käteen periaatteella.

Pitää sisällään mm:

 • Tapaamiset/neuvottelut sovittujen yhteyshenkilöiden kanssa
 • Projektin suunnittelu
 • Aikataulutus
 • Tuotteiden ja palveluiden kilpailutukset
 • Projektin toteutus

Laskutus hoidetaan aina ennakkoon luodun maksuerätaulukon mukaan ja mahdollisten hankintojen osalta voidaan sopia joko tai suoralaskutus hankintapaikasta tilaajalle tai laskun kierto Desiren kautta tilaajalle.

6. Konsultointikäynti

Palvelun tarkoitus on helpottaa yrittäjän päätöksen tekoa visuaaliseen markkinointiin liittyvissä asioissa tai vaikka toimitilan pienien ongelmakohtien ratkaisemisessa. Konsultointikäynti on aina nopea käynti, jossa suullisesti voidaan päättää muutoksien tarpeellisuudesta ja antaa vinkkejä sekä neuvoja muutosprojektin aloittamiseen.

Ota yhteyttä

Johanna Hinkkanen
Sisustussuunnittelija, Visualisti, Tradenomi
0452017682, johanna@desire.fi

Jokainen palvelu rakennetaan asiakkaan tarpeen mukaan eli palvelun/toimeksiannon sisältö on sovittavissa. Projektit voidaan sopia sisältävän vain suunnittelun tai suunnittelun ja toteutuksen.

Suunnitteluprosessi:

 1. Projektin alkukartoitus tehdään Desiren palvelujen tarjouslaskentaa varten. Se sisältää projektin määrittämisen: mitä, miksi, missä, milloin, kenelle, projektin tavoite ja budjetti? Alkukartoitus voidaan sopia paikan päälle asiakkaan luokse tai hoitaa puhelimitse ja/tai sähköpostilla. Alkukartoitus asiakkaan luona on aina maksuton Uudellamaalla, mutta jos kohde on muualla päin Suomea, pyritään alkukartoitus tekemään etänä tai tarvittaessa sovitulla korvauksella paikan päällä.
 2. Alkukartoituksen perusteella Desire antaa tarjouksen palvelukokonaisuudesta
 3. Jos asiakas hyväksyy tarjouksen, sovitaan heti suunnittelu- ja toteutusprosessin kulku.
 4. Toteutetaan syvällisempi tarvekartoitus esim. materiaali- ja väritoiveita, teema-aihe jne., jonka perusteella tehdään luonnossuunnitelma
 5. Jos luonnossuunnitelma hyväksytään, luodaan tarvittavat piirustukset mittakaavassa sovitusti joko piirustusohjelmalla esim. 2D tai 3D-kuvina ja/tai käsin. Suunnitelmiin kuuluu tarvittaessa myös muutos- tai rakennustapaselostukset, joiden avulla esim. tilaaja voi kilpailuttaa hankintoja ja/tai palveluja.
DESIRE APUNA

Maksuton projektin alkukartoitus

Tilaa nyt